Snuvigt

Den 2012-09-30, kl 14:12:00
Filed in Vardagligt | Kommentarer: 0
 

Inget babysim idag då jag och Micke är förkylda. Trist. Vore dumt att smitta andra bebisar eller att själva bli mer sjuka. Vi tar nya tag nästa vecka!
 
Så istället tar vi det lugnt inomhus idag och kör nån tvätt eller två.
 

Blandade mobilbilder del2

Den 2012-09-29, kl 16:20:00
Filed in Foto - Mobilbilder | Kommentarer: 0
 
Provar ny knytning
 
 
Eli, 22juli, smickrande vinkel?
 
 
Halvsittandes i vagnen
 
 
Mäh, intrasslad
 
 
Alesta myser på min klädhög efter att jag och Eli har vart borta några dagar

 

Blandade mobilbilder del1

Den 2012-09-29, kl 09:59:25
Filed in Foto - Mobilbilder | Kommentarer: 0
 
Eli och Micke på babysim
 
 
Eli och Mistra förmiddagsmyser i soffan
 
 
Eli provsitter kompisen Majs röda stol
 
 
Sugen på mamma o pappas burgare, Eli?
 
 

Torsdagstradition

Den 2012-09-20, kl 20:49:00
Filed in Vardagligt | Kommentarer: 0
 
 
Två röda tomtar ser vi ut som idag. Eli myser i sin POP vindfleeceoverall och finaste mössan som hans mormor har köpt.
 
Öppna Förskolan stod på dagens schema, så vi gick ditt och hängde och sjöng. Idag var det över 20 barnvagnar i barnvagnsarmén. Eli fick ett utbrott av trötthet och ilska mot slutet så det var bara att stuva ner honom i vagnen på en gång och få den i rullning. Han sov innan vi hade hunnit ut genom dörren.

Följ mig på Bloglovin!

Den 2012-09-20, kl 12:06:57
Filed in Tankar och Åsikter | Kommentarer: 1
 
Follow on Bloglovin
 
Missa inte något av mina episka inlägg! <3 Har du inte redan så rekommenderar jag starkt dig att skaffa Bloglovin för att hålla koll på mig och dina andra favoritbloggar. Själv skulle jag inte klara mig utan. Det sparar mycket tid!

Min unge bär randigt

Den 2012-09-19, kl 21:23:00
Filed in Eli 0-6 mån , Vardagligt | Kommentarer: 1
 

Mamman gillar randigt, hennes persontecken är till och med "randig" på teckenspråk så annat vore ju konstigt om inte ungen hade något randigt i byrålådan!
 
Till st. 74 så har jag spanat in några underbara bodysar på maxi som är randiga. En lila och en härligt mörkt grönblå. Har sökt efter lila plagg åt Eli för den färgen har fattats i klädhögen, men det har vart omöjligt att hitta. Vita kläder får förbud när nya kläder ska inhandlas från och med nu. Eli har börjat med smakprover och jisses vad maten hamnar överallt. Blåbär på vit tröja...no no!
 
Body + byxor + sockar + dregglis är Elis standardoutfit. Helst bara body om vi bara är hemma och skrotar. Fast nu börjar det bli lite kallare i våran lägenhet så någonting på fossingarna brukar åka på ibland. Annars så tänker jag praktiskt när det gäller hans kläder = inga onödiga fickor, dragkedjor, knappar, volanger och veck som kan skava när han ligger på golvet eller när man lyfter och bär honom. Slätt och fint ska det vara, gärna i glada färger!
 
Det kommer att bli en utmaning att köpa kläder när han börjar bli större och utbudet blir så himla snävt. Tuffa armékläder till killarna och puttesnuttprinsessigt till tjejerna. Svart fräsig byxa till glittrig t-shirt kanske? Jaja, vi är ju inte där riktigt än!
 
 
 

Frågestund och inspirationspepp!

Den 2012-09-18, kl 22:18:32
Filed in Vardagligt | Kommentarer: 2
Hej kära läsare, kända som okända!
 
Sitter här och funderar över nästa inlägg och räcker ut en hand till er för lite support! Har ni några tankar? Varför skriver aldrig Sara om det där, det vill jag veta mer om!
 
Har du frågor om mig, mina tankar kring Eli och föräldraskapet, mitt fotande, bildredigering, graviditeten, min favoritfärg, boende, katterna, framtidsplaner eller nått annat du är nyfiken på?
 
Vi kör en frågestund slash ämnen för framtida inlägg! Man får fråga anonymt.
 
 

En grå och regnig måndag med inslag av solsken

Den 2012-09-17, kl 21:11:34
Filed in Eli 0-6 mån , Vardagligt | Kommentarer: 0
 
Idag slog Eli på stort och vände sig från rygg till mage. För att bevisa att det inte bara var ren lyckträff så gjorde han det några gånger till. Tror minnsann han blev inspirerad av två dagar äldre kusinen Danjel i lördags. Danjel snurrade omkring hela tiden på golvet, haha.
 
Vi har haft besök av Eva och Maj som kom hit med mumsig äppelkaka. Mistra gick omkring och var lite sotis tror vi, för när Maj var på blöjbyte så passade kissen på att sno hennes plats på golvet. Sötkisse. Alesta tvättade Elis hår på förmiddagen, tycker hon att vi badar hon för sällan måntro? Haha, tror snarare att det handlade om acceptans.
Mellan regnskurarna hann hela gänget (inte katterna) en sväng förbi affärn och handlade lite nödvändigheter.
 
Igår var vi föresten på babysim. Micke och Eli badade och jag satt vackert på kanten. Läs mitt förra inlägg så förstår du varför jag inte var vidare badsugen, men nu på söndag är jag redo förhoppningsvis.

Brutalt ärlig

Den 2012-09-14, kl 23:37:46
Filed in Vardagligt | Kommentarer: 1
OMG! Blodmängden under första mensen efter barnafödande... nära förblödning?
 
Tanken slog mig just att omgång nr 2 dyker upp vilken minut som helst typ. *gråter tyst*
 
 
/ #saker-du-inte-visste-skulle-ske-med-din-kropp-efter-graviditeten

#snart-flintis
 

Nu har vi passerat 4 månader

Den 2012-09-14, kl 21:54:10
Filed in Eli 0-6 mån | Kommentarer: 1
Eli, 4 månader och 3 dagar gammal på bilden
 

Dagarna bara rinner iväg här hemma. Vad gör vi egentligen?
 
Vi har hunnit med en sväng upp till Älvsbyn, besökt ÖF 1-2 gånger i veckan, hängt med vänner och bara myst.
På söndag är det premiär för babysim för Eli, det ska bli spännande! 8 gånger i poolen blir det.
 
Eli har fått börja äta lite puréad mat nu. Små små mängder, max några teskedar av morotspuré, majs o potatis, mangopuré, m.m. En riktigt hit har det vart! Den lilla tungan jobbar frenetiskt och han hugger nästan efter skeden ibland. Annars så pratar och skrattar han mer och mer. En liten gladskit med mycket humör. Det är på vippen att han ska börjar vända på sig. Han tar i med hela kroppen och stönar länge men tekniken är inte där. Vilken dag som helst nu.