Men vad håller du i Eli?

 
Fjärrkontrollen ligger alltid pyrt till...
 

Igår satt jag och flera tusen andra runt om i Sverige och skrev högskoleprovet. På plats skulle vi vara 8.10 och när allt var klart var klockan 16.20. Totalt 5 viktiga pass á 55 minuter långa med hög koncentration. När vi fick lägga ner pennorna sista gången kom huvudvärken snabbt. Haha. Någon form av avslappningshuvudvärk. Skönt att ha det gjort. Nedteckande aldrig mina egna svar så jag får vänta till 2 maj på resultatet. 
 
Efteråt var familjen bortbjudna på tacomiddag. Vi bar med oss Elis matstol så lilleman också kunde sitta runt bordet. Två blöta pussar fick Eli av Timmy och Åsas lilla, ähum, rottweiler Spud. Haha, men det gick bra, Eli var inte alls rädd for honom. 
 
Idag blev vi faktiskt också bjudna på middag av Elis fina farfar. Pizza från Robertos. Nu snackar vi pizzastället i schtaan som kan har väntetid på flera timmar om man har otur. Gott var det! Jag har dille på pizza med banan och curry så det blev ju självklart en sådan. Annars finns det över 100 pizzor att välja bland.
 
Lillskrutten skippade eftermiddagsvilan så han somnade gott 10 minuter i åtta. Får väl se om detta räcker med en vila på förmiddagen numera.
 
 

Kommentarer
Postat av: amanda

gud vilken söt son du har :D

2013-04-19 @ 19:12:53
Postat av: Matilda Holmqvist

Vilket härligt porträtt! Ögonen framhävs så bra i ljuset. :-)

Svar: Tack! Din blogg brukar jag spana in då och då så den kommentaren värmde ;)
Sara Rönnholm

2013-04-21 @ 19:37:06
URL: http://myphoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback