Onsdagsrapport

Underbart med asfalt under fötterna vid de dagliga eftermiddagspromenaderna! Och på fötterna sitter ordentliga joggingskor och inte klumpiga vinterskor. Nu slirar man inte med fötterna när man ska gå med lite stuns i stegen. Så nu får man upp bra fart. Härligt! 
 
När jag var och fyndade barnkläder i måndags så hade jag till och med skinnjackan på mig med en hoodie under, snacka om vårtecken. :) 
 
Och surprise! Mer tårta idag. Verkligen utspridda skurar med besök. De som inte kunde sön, mån eller tis dykte in idag. Tur det fanns lite tårta kvar. Både bra och dålig att få fika varje dag.
 
Igår skickade jag till slut iväg en beställning på över 300 foton. Från 2012 och från vårt bröllop 2011. Hoppas jag hinner få korten innan helgen så jag har nått att pyssla med på kvällarna. Fast tidigast på lördagkväll egentligen, eftersom jag använder kvällarna till förberedelser inför lördagens högskoleprov.

Kommentarer
Postat av: michaela- nybliven tvåbarnsmamma ♥

så vackert namn din lilla gosse har. det hade vi också med på favvislistan när det skulle väljas namn till vår minsting :)

Svar: :) Ja det är ett så härligt klingande namn, både på svenska och engelska
Sara Rönnholm

2013-04-04 @ 10:18:48
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/
Postat av: Madeleines.se - FotogladGravidMamma

Ja inger slår 5Dn när det gäller fotografering i sämre ljus, SÅ grym!! Ser fram emot att få prova den lite mer på riktigt nu när jag kommer va ute mer och inte så soffliggande :D

Kram

2013-04-05 @ 11:39:20
URL: http://madeleines.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback