Utan snodd och 11 månader

 
 
Såhär crazy blir håret när man tar bort snodden
 
Och 11 månader gammal blev du idag. Du går vilken dag som helst. Har sagt det nu i över två månader. Du kan gå mellan soffbordet och soffan och från soffan till pappas dator men helst ska du hålla i någons finger för att det ska bli längre promenader. Ibland står du längre perioder om du håller på och undersöker någon leksak. Att ta det säkra före det osäkra verkar vara ditt motto.
 
Annars så har du finslipat på det du har lärt till hittills. De ord du kan uttalas lite tydligare och finmotoriken sitter allt bättre. Du sover utan att äta numera. Vill ibland ha hjälp att hitta nappen men en bra natt så behöver jag bara hjälpa dig några gånger, räknat från läggning runt 20-tiden. Uppstigning sker mellan 06.30-07.15. Du vilar två gånger under dagen. Första mellan ca 10-11.30 och den andra tar du någonstans kring 15.00-16.00. Den andra har blivit senare och senare och det verkar som om du snart kommer att nöja dig med en dagsvila.
 
Jo! Du lärde dig att stapla din träclown i veckan. Mamma och pappa blev grymt imponerade! 19+ på förpackningen, släng dig i väggen Brio, detta fixar Eli!
 
Du gillar att gå fram och tillbaka, fram och tillbaka med mamma eller pappa dragandes efter dig. Du pratar (ljudar) gärna högt och brett om diverse ting under tiden. Ibland har du så mycket att berätta. 
 
Fler tänder verkar vara på gång för du är återigen kinkig med maten. Det går bara att mata dig med gröt och fruktpuré, i övrigt ska du plocka. Ersättningen har vi fasat bort nu och du dricker välling strax före läggdags.
 
Bada är skitkul och så fort du förstår att du ska få hoppa ner i badkaret så blir det helt till dig. Likadant när pappa ska göra kaffe och du får trycka på knappen till kaffemaskinen. "AFFE" - säger du då.
 
Snart fyller du ett år. Vår fina lille Eli! <3

Kommentarer
Postat av: Ida Nilsson

Första gången jag tittar in här, och så mysigt du skriver! Någon kommer ha massa roliga, kanske inte minnen men stunder, att titta tillbaka på senare i livet :) Ni med såklart!

Svar: Åh tack, det var fint sagt! =)
Sara Rönnholm

2013-04-16 @ 15:29:05
URL: http://idacnilssons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback