Nedräkning

15 augusti idag, snart september alltså. Det är både trist och skönt att sommaren är slut. Värmen kunde gärna få stanna, nog för att hösten kan vara vacker, men vinterna är alltför mörk och kall. Skönt för att det ska bli skönt att få in lite rutiner och flyt i vardagen. Vi har mycket spännande att se fram emot!
 
26 augusti -  Eli börjar sin inskolning på förskolan. Mjukstartar med en och en halv timme första dagen med info och möten med pedagogerna. Andra dagen ska vi stanna från frukost till lunch. Det är det vi vet i dagsläget. Min stora lille kille. <3
 
2 september -  Jag börjar plugga igen! 30 augusti har vi en dags information om utbildningen men den andra så drar det igång. Ser det som en fördel att ha barn denna gång. Effektiv kommer att vara mitt andra namn. 
 
1 oktober - Då flyttar vi! Härliga tider! Hippsvipps så hade vi landat en FEMMA på Tomtebo. Så hela september kommer att vara en packa/rensa/städa- månad. Längtar till nästa sommar då vi kommer att ha sjö och strand några hundra meter bort. Andra våningen, med HISS, tjohoo. Och hör här, möjlighet till tvättmaskin och diskmaskin i läggan. *svimmar lite* Och Elis storasyrra bor bara 500 meter bort, fast nu får hon ju ett helt eget rum hos oss. Mamman får ett kontor/syrum, yes. ;) Ja Eli får ju ett eget rumt också, längtar efter att få inreda det rummet. Ja alla rum, för här lär vi ju bo länge så lite krut kan man ju lägga ner nu på det.
 
Starka armar och/eller städhjälp mottages varmt! Vi bjuder på klassisk flyttpizza ;) Man kanske borde skapa ett FB-event, höhö?
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback