Borta i helgen

Imorgon blir det upp tidigt för att ta sig till tåget som gåt 06.50. Urk. Jag och Eli ska ut på vift den här helgen också, men nu drar vi 30 mil norrut istället. Så det blir upp och göra sig själv i ordning och förhoppningsvis bara halvväcka Eli och ta på han det nödvändiga och sjala upp honom. Han får frukost på tåget, eller på station ifall det är försenat. Vilket det säkert är.
Senast vi åkte upp så såg jag på SJ:s info att det var försenat redan i Stockholm, typ 3-4 timmar. Dubbelkollade tidigt på morgonen och det var fortfarande sent. Sen dubbelcheckade jag nån timme senare och hoppla, då hade dom kört ikapp fort som satan. Hals över huvud iväg till bussen och halvjogga från Vasaplan till station. Stånk och flås. Tur inget tåg. Men vad händer, jo vi får vänta på station över en timme ändå. Och sen på tåget blev det fler förseningar så kom fram 3-4timmar efter ankomsttid ändå.
 
Men vi hoppas att det är i tid imorgon :)
 
Har köpt ett par mumsiga fruktsmoothies till Eli. Provköpte även gröt på burk som frukost och sen så har jag ersättning. Så svälta lär han ju inte göra.
 
Trevlig helg allihopa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback