Lilla animefiguren

 
YOHIO
 

Känner att jag måste nämna YOHIO lite efter att ha sett honom i helgens Melodifestival. Rätt läckert att han är så stor i Japan men okänd här hemma i Sverige. Lyssnade på några av hans japanska låtar och de låter rätt olika helgens bidrag. Förståeligt då japanska melodier är ganska annorlunda. Har man sett mycket anime så vet man.
 
Sen så är japansk subkultur så fascinerande. Looken som YOHIO har heter Visual Kei och kan väl närmast likna vår glamrock. KISS, Twisted Sisters m.fl. ser ju rätt feminina ut också med allt smink och glitter. I Japan tar man bara det lite längre.
 
Jag vill bara äta upp honom. Så otroligt söt! Han har till och med cirkellinser som gör irisen lite större.
 
Nåväl. Älskar folk som går sin egen väg och skiter i vad folk tycker. Tyvärr så syns och hörs de som skränar mest här i landet. GAAAY - ropar idioter med avsaknad av förmågan att tänka lite längre än sin egen näsa.
 
Själv myser jag bara och tänker att jag skulle vara himla stolt över Eli om han vågade sticka ut, helt enkelt för att han vill det och trivs med det. Problemet är ju andra barns föräldrar som lär sina barn att man ska vara som alla andra.
 
 

Kommentarer
Postat av: Lovisa - mamma till Nils

Håller med. Numera känner jag en sorg för att jag tappat en del av mig själv. När jag var yngre stack jag verkligen ut och hade min egna stil. Helrosa, rött tuperat hår, fina kjolar, utsvävande sminkningar - en poppanda. Ju äldre jag blivit desto "gråare" har jag blivit. Jättetråkigt. Ibland färgar jag håret ljust rosa och inte bara mina toppar.. men nu när jag har barn vågar jag inte på samma sätt. Förstår inte.

Var bara tvungen att skriva av mig ;)

Trevlig blogg förresten.

Svar: Ja, varför ska "vuxen" betyda att man inte får ta ut svängarna? ;) Men det är svårt att inte falla för trycket att inte sticka ut. Fast man borde skita i det och bara köra på ändå xD
Sara Rönnholm

2013-02-07 @ 20:43:27
URL: http://lollovisah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback