Doh!

Den 2013-01-27, kl 21:08:15
Filed in Eli 06-12 mån , Vardagligt | Kommentarer: 1
Man vill ju bara slå sig för pannan. *facepalm*
 
En tredje tand har tittat ut i Elis mun. I överkäken. Minnet verkar vara kort hos föräldrarna. Fast lika hysterisk var han inte för de andra tänderna. Men tandsprickning i kombination med vinterkräksjuka och 8-månadersångest gör nog sitt. En supp i rumpan ikväll och åh vad han somnade lätt. Mer som om det har varit före tiden han blev sjuk.
 
Idag var han extra gnällig hela dagen. Minsta motgång var en mindre katastrof. Han var även vaken hela promenaden idag också. Över en timma i vagnen. Det händer aldrig, speciellt inte om lilleman gnuggar ögonen som en tok innan promenad.
 
Först gick vi och lämnade kläder i Humanas container vi OK på Carlslid och sen gick vi till NUS för att möta min mamma som kom med bussen. Så nu blir det mys i några dagar! :D

Långeman

Den 2013-01-26, kl 17:59:08
Filed in Eli 06-12 mån , Foto - Porträtt , Vardagligt | Kommentarer: 1
 
Uppe på pappas axlar med tokig sova-med-mössa-i-vagnen-frisyr
 

Halv sju var det tydligen morgon tyckte Eli. Så det var bara att börja dagen.
 
Förutom promenad har jag rensat ut 3 påsar kläder ur garderoben. 1 som ska slängas och 2 som ska skänkas bort till typ Myrorna eller Röda Korset. Tror det står nån insamlingsstation av något sådant inte alltför långt bort. Ska prova sälja nån jacka och 2 par skor som jag aldrig använt och se hur det går.

En lugn fredag

Den 2013-01-25, kl 23:31:38
Filed in Vardagligt | Kommentarer: 0
 
Idag har vi tagit det lugnt hela dagen. Det blev en barnvagnspromenad under eftermiddagen. Skönt! Eli ville mest sitta och se sig omkring på världen utanför lägenheten. Tror väl jag det!
 
Märks att han är påverkad av sjukdomen och 8-månaders-ångest. Han har utvecklas ett helt nytt illtjut/skrik. Som vi sa, Eli är nog den tione nazgûlen. Ni vet de flygande ryttarna i Sagan om Ringen. 9 kungar som blev slavar under Sauron. De skriker ju så blodet fryser och man drabbas av panik. Nästan så låter Eli nu när han blir orolig och upprörd. Hjärtskärande, minst sagt.
 
En positiv sak är att han låter sig bli matad med sked nu! Yay! Hoppas det håller i sig, det var så jobbigt då han bara knep igen munnen.
 
Nä nu måste jag gå och "skalla" kudden som jag såg någon uttryckte det! xD

Sagornas värld

Den 2013-01-25, kl 11:22:16
Filed in Vardagligt | Kommentarer: 1
Strax före och under tiden vi blev sjuka här hemma så började jag och Micke titta på en ny serie. Nämligen Once Upon a Time. Andra säsongen visas just nu på Kanal5 och jag har sett nått avsnitt här och där ur första säsongen, men då får man ju inte riktigt hela bilden.
 
Så vi bestämde oss för att se hela första säsongen. Den är riktigt bra! Den är mysig och lite spännande med många intressant karaktärer. Den handlar om att flera sagofigurer är under en förbannelse som den onda drottningen har kastat. Så nu lever de i våran värld utan minnen från sina tidigare liv från deras egen värld. Dock går alla förbannelser att bryta och innan drottningen lyckades lägga sin förbannelse skickade Snövit och hennes prins iväg sitt nyfödda barn till vår värld. Och det barnet kan bryta förbannelsen 28 år senare.
 
Som sagt, en bra serie som man bara följer med i. Den kräver inte så mycket av en, vilket kan vara skönt som omväxling :) Det gör inget att man måste titta bort i 5-10 minuter.
 
Den har till och med rating 8.3 på IMDb ;)
 
 

Nästan tillbaka till vardagen

Den 2013-01-24, kl 21:05:40
Filed in Vardagligt | Kommentarer: 1
Äntligen äntligen börjar Elis vinterkräksjuka ge med sig. Kräkningarna upphörde söndag eftermiddag och idag har äntligen hans diaréer börjat fasa ut. Fan vad less jag är att byta vattnig blöja varje timma, ibland oftare än så. Less på att oroa mig ifall han börjar bli uttorkad igen. Less på att springa upp och ner till tvättstugan och tvätta nedspydda/nedbajsade handdukar, täcken och kläder! Less less less!
 
Som sagt, idag var det bättre. En omgång på morgonen och en under kvällen. Hans lilla mage börjar lugna ner sig. Skönt!
 
Så nu har vi passat på att städa undan alla spår av att vi har vart sjuka. Lägenheten har sett ut som om någon skopat upp den i sina händer, skakat och släppt ner allt igen. Såklart var allt städmaterial typ slut så jag masade ner mig till affärn och fyllde en kasse med ditt och datt, men sen, SEN blev det rent!
 
Imorgon vill jag ut och promenera! För nu kanske jag törs det utan att få hela vagnen nedbajsad... x_X
 
Så nu ska vi väl vänta ca 2 dygn innan alla bakterier är döda och vi kan börja träffa folk igen. Önskar inte ens min värsta fiende att råka ut för sån här skit.

Vinterkräksjukan x2

Den 2013-01-21, kl 14:26:00
Filed in Eli 06-12 mån , Vardagligt | Kommentarer: 3
Usch vilken helg det har varit. Fy fan säger jag bara.
 
Det hela började i fredags då Micke ska gå in och kolla till Eli som har hostat i sömnen. Då upptäcker vi att han har kräkts. Och sen så fortsätter det hela natten. Han tömmer snabbt magen men sover ändå mellan omgångarna. Vi ordnar sjukstuga i vardagsrummet med madrasser på golvet och allt som behövs runt omkring. Jag passar på att sova och tur är väl det. Vid 4-5 vaknar jag av att det inte är helt okej i magen. Ett svagt illamående smyger sig på och sen sitter jag på toa med en hink i knät med jämna mellanrum. Micke sköter Eli och ser till att han får mat mellan kräkningarna.
 
Vid 11 börjar jag känna att det pirrar i mina händer och efter en stund domnar de liksom bort lite grann. Även benen känns konstiga. Lägger mig på madrassen på golvet och vilar. Sen börjar fingrarna bli svåra att hålla raka och till sluta har jag två knutna nävar som är omöjliga att öppna utan att någon annan bänder upp dem. Domnande känsla upp till armbågarna och även benen upp till låren är svagt domnade. Det pirrar även i bröstkorg och ansikte. Säger åt Micke att nu tycker jag han ska ringa 112 och kolla. Kramper. Sjukt obehagligt var det. Så 15 min senare kommer ambulanspersonal och kolla mig och ringer och rådgör med läkare på akuten. De vill inte ta in vinterkräksjuka i onödan då det smittar som satan. Men jag får åka med dem till slut. Jag avundades inte ambulanskillarna att bära ner mig på bår nedför trappan. Själv blundade jag. "Går det braa?" frågar jag. "- Jååådåå!!"
 
På akuten får jag dropp och efter 2 timmar börjar jag kunna räta ut fingrarna igen och sen när jag får åka hem så pirrar det bara lätt i händerna. Någon form av vätskebrist och saltrubbning. Det gick ju bara så otroligt fort! Tar taxi hem. Varken skor eller jacka eller plånbok hade jag med mig så det såg nog lite kul ut när jag trippade ut till taxin i strumpbyxor. I vanlig ordning ser jag ut som att någon har slagit mig på armarna. 9 stick blir det i jakten efter blod.
 
Jaja. Hemma igen. Mår myyycket bättre. Har inte kräks sen kl 10 och illamående är bara väldigt svagt. Är matt och svag men helt klart på bättringsvägen.
 
Söndag eftermiddag. Eli spyr och skiter, skiter och spyr, heeela tiden. Vi pumpar han med mat. Lite åt gången. Men det släpper typ aldrig. Han är rätt så uppmärksam med blicken men ligger bara stilla. Vi ringer 1177 får rådgivning och då det var längesen han kissade så tycker de att vi ska fara in med han omedelbart på akuten. Snabbt får vi komma in och de tar prover på han och väger honom. Han har tappat nästan 700gram i vikt. Stackarn! Oroliga blir vi men barnläkaren säger att det är ändå under 10% så det är bra. När vi får veta att vi blir inlagda så far micke och jobbar och jag och Eli får åka upp på Barn2.
 
Eli får där sond genom näsan, INTE populärt! Men så skönt att veta att han får tillbaka vätska. Mellan 19-23 så får han hög tillförsel av vätska och sen minskar man till underhållsfart. Och han spyr inte upp något. Sista spyan kom ca kl 15. 2-3 diaréer under kvällen/natten. Jag sover högst två timmar sammanlagt, för jag vill se till att han inte sliter ut sonden. För det gör han sen på morgonen men de sätter inte in den igen utan vi provar fruktpuré vid 8-9 tiden. Och det är såå gott tycker Eli. Han skriker argt när jag är för långsam med skeden, jag vill ju inte ha för bråttom. Han får behålla även purén så under förmiddagen får han två omgångar till. Slurp, säger det bara. Betydligt piggare är han också. Vi blir utskrivna vid 11. Och jo, på morgonen vägdes han och var uppe på drygt 8200gram igen! Wow!
 
Nu är vi hemma och det verkar gå åt rätt håll nu! Underbart att se! Nu blir det försiktig matning och stillsamt mys. Tror vi kör med karantän här i två-tre dagar till! Sen vågar vi nog oss ut.

Fallande temperatur

Den 2013-01-17, kl 20:54:00
Filed in Vardagligt | Kommentarer: 0
Idag var det lite kyligare ute ca -15 grader. Men det hindrade inte mig och Eva från att ge oss ut med barnvagnarna igen. Istället för sjöutsikt a la svängen runt tomtebo och passera Nydalasjön så tog vi denna dag älvutsikt. I Elis vagn hade jag nu lagt ner fårskinnsfällen också. Så nu ligger det ett liggunderlag + fäll som värmer gott underifrån. Sen ligger han ju i en dunåkpåse så vore nästan konstigt om han frös. :)
 
Passade på att handla på maxi när vi likaså nådde dit till slut. Sen var det en betydligt tyngre vagn jag sköt framför mig på vägen hem. Och det är uppför typ heela vägen. *stonk och stön* Man skulle ha haft en bil, tänker jag när det lutar som mest i en av backarna. Fast jag måste säga att det ändå har gått bra utan bil hittills. I stan är det ju inga problem, det blir bara bökigare om man ska utanför stan. Jaja, så småningom ska vi köpa en bil.
 
- 20 grader visar utetermometern nu. Det till och med luktar kallt när man går nära fönstrena (dålig isolering, check).
 
Imorgon är det fredag! Yay! Även om typ alla dagar är helgdagar för en föräldraledig... eller...hmmm.... MEN, det är helg-helg imorgon i alla fall! :D

Lägesrapport

Den 2013-01-16, kl 16:59:11
Filed in Vardagligt | Kommentarer: 1
Maten står på spisen och puttrar. Det blir chili con carne till middag.
 
Sen kommer bonusdottern.
 
Och våra andra polare.
 
Då blir det rollspel.
 
Trevlig kväll på er!

Gratulerar

Den 2013-01-15, kl 21:12:08
Filed in Vardagligt | Kommentarer: 1
 
 
 
Grattis till världens bästa faster som fyller år idag!
 
Hipp hipp hurra!
 
Pussar och kramar från brorsdotten!
 
 
 
 

jag ringer imorgon.... =D

Vad är det för dag idag?

Den 2013-01-15, kl 15:23:15
Filed in Vardagligt | Kommentarer: 2
Just nu känns det som om dagarna bara blandas ihop i mitt huvud efter alla julhelger. Är det tisdag idag? *kollar på datorns almanacka* Ja det är tisdag. Okej.
 
Idag tog vi oss iväg på Öppna Förskolan (det gjorde vi inte förra veckan). Strax efter halv nio entrade vi lokalerna. Skillnaden mot Babyöppet är att det är fler lokaler som utnyttjas på förmiddagarna. Så förutom det vanliga lekrummet har man tillgång till en mindre gympasal typ. Och en mindre matsal där man kan mata de små. Haklappar, pipmuggar, tallrikar, barnmat att köpa, microvågsugnar, frukt, böcker att läsa, böcker att låna hem, LEKSAKER, rutschkana, stora madrasser, ja typ allt finns!
 
Mååånga barn mellan 0-1,5 år. Fast de flesta var nog över året gamla. Och att de flesta barnen kunde gå också, så söta! Roligt att se att könsfördelningen mellan de vuxna var nära 50/50!
 
Jag och Eva gick strax före sångstunden iväg på promenad med två väldigt trötta barn. Nästan en och en halv timmas promenad och sen lätt lunch här hos oss.

Kan inte låta bli

Den 2013-01-15, kl 15:09:17
Filed in Eli 06-12 mån , Foto - Porträtt | Kommentarer: 1

Två dagens i svartvitt

Den 2013-01-14, kl 18:12:21
Filed in Eli 06-12 mån , Foto - Porträtt | Kommentarer: 6
 
Svartvita bilder är så underbart fina! Och en räddare i nöden när jag inte lyckas få till färgerna på ett tillräckligt tillfredställande sätt. Ibland känns det som att allt blir bättre i svartvitt, kanske inte en solnedgång, men i alla fall porträtt blir liiite djupare kan jag tycka. Ofta framkallar jag en bild både i färg och svartvitt ifall jag inte kan bestämma mig vad som blev bäst.

Stå med stöd

Den 2013-01-13, kl 21:32:00
Filed in Eli 06-12 mån | Kommentarer: 2
 
Eli övar och övar på att ställa sig upp och gå längs med saker. Bättre och bättre går det. Fullt upp för mamman och pappan blir det.

En egen vilja

Den 2013-01-12, kl 21:49:30
Filed in Eli 06-12 mån | Kommentarer: 0
Glöm vad jag skrev om igår att Eli äter sin gröt så bra... Igårkväll och 2 ggr idag har han bara protesterat. Munnen knips ihop och han håller upp armarna och slår bort skeden. Sen ska han titta upp, ner, höger, vänster, bakom sig, på lampan, på mig, suga på stolen. Tokig blir jag. Gnäller och gnuggar sig i ögonen så han får gröt över hela ansiktet och i håret. Jaha, han kanske är trött?
 
När han gjorde likadant ikväll så säger Micke att : - Nädu det där är trots!
 
Va?!
 
Sen provar vi att ge honom att rån med smör. Ja då blir han så nöjd och tuggar i sig det (samtidigt som jag lyckas pricka in några skedar gröt). Sen leker han på golvet i en timma till innan sängen. Så trött? Nä glöm det. Det är snarare en liten en som testar vad som går.
 
Föresten glömde jag säga att han ställer sig upp mot saker nu. Han började med det för 2-3dagar sen. Han går även längs med möbeln några vingliga steg. Stå lutad mot soffan och pilla på leksaker som ligger uppepå är bra träning.

8-månaderskontroll

Den 2013-01-11, kl 21:49:51
Filed in Eli 06-12 mån | Kommentarer: 1
Idag har jag besiktat ungen.
 
Först gjordes BOEL-testet och det gick bara fin fint. Eli var på bra humör och var så nyfiken som han brukar vara. Sen var det dags för vägning och mätning. Nu har han en matchvikt på 8365 gram och är 70.5cm lång. Jag tippade alltså rätt på längden men tog i lite för mycket på vikten. Eli planade ut sin förra viktkurva och följer nu en ny. Tänk att han har vuxit nästan 20 cm sen han föddes. Det är ju nästan sjukt hur de små växer. Inte konstigt om de får växtvärk.
 
Passade på att fråga om Elis mat. Han äter ju ersättningen, gröt och fruktpuréer (burk och ex mosad banan) utan problem. Mums, tycker han. Men han "schägglas" så av mat-mat, blä helt enkelt. Så Anna (vår bvc-sköterska) gav mig lite tips men sa samtidigt att det är luuugnt, fortsätt med släta puréer av mat och hon gav även lite andra förslag. Så vi fortsätter att prova här hemma, och faktiskt slank det ner nån sked av annat än gröt och frukt i eftermiddags. Vi ska även börja lägga ner smör i maten eller rapsolja i ersättningen för att fetta till allt, eftersom han blir allt rörligare och förbränner mer. Men det var skönt att höra att han utvecklas som han ska (även om man ändå vet att det inte är nån fara så är det skönt att höra det också. Ni förstår vad jag menar :) )
 
Föresten så kan Eli svara på frågan: - Var är lampan?
Då tittar han på lampan.
 
Hans första ord var mest troligt också: Hej! , fast det låter som eh! Men han säger det när han ser oss eller nytt folk, ex på stan. Papapa, säger han också glatt när han vill ha kontakt med Micke och mamamama (fast mest när han är ledsen... :P )
 
Ljud som dä, öh, ba, tä kommer också ur munnen. Enstavigt eller i många stavelser.
 
Ikväll blev det bad och sen sängen. Han somnade strax före nio, efter ca 45 minuters motvillighet.
 
 
I badet för några veckor sen
 
 

Hoppelihopp

Den 2013-01-10, kl 18:16:00
Filed in Eli 06-12 mån , Vardagligt | Kommentarer: 0
 
Glad unge i hoppgungan idag. Ser ni de två små tänderna på sista bilden?
 

Det blev en ta-det-chill-hemma-dag. Själv slocknade jag samtidigt som Eli vilade på dagen, kändes välbehövligt för jag var mer utvilad när jag väl vaknade igen. Mumsig lasagne till middag blev det sen. Har tvättat fyra maskiner till och ska nu strax ner i tvättstugan och ta upp lite och slänga det sista i tumlare och tortskåp.
 
Imorgon ska vi i alla fall till BVC. Fick ju lov att omboka förra veckans tänkta besök då vi var i Älvsbyn. Boel-test står på schemat plus vägning och mätning. Känns som han borde ha passerat 70 cm nu och för en månad sen då jag var dit och vägde på egen hand så låg han strax under 8kg. Tror inte han har kommit till 9kg, kanske 8.6? Gissar bara för nöjes skull ^__^

Rosa sken

Den 2013-01-09, kl 17:48:48
Filed in Foto - Natur och utomhus , Vardagligt | Kommentarer: 0
 
Det var så otroligt vacker ute idag på min och Evas promenad. Den sjunkande solen kastade att rosa sken över trätopparna. Myyys! Härligt att få röra på sig och snacka en massa samtidigt. Det skiljer ju bara tre dagar mellan våra små så det är spännande att höra hur lika och olika våra pluttar är.
 
Väl hemma tog jag tar i the tvätthög of doom. Hann fyra maskiner, och tog en ny tid imorgon för det sista (förhoppningsvis räcker det). Imorgon ska vi ge oss på att gå till Öppna förskolans förmiddagsgrupp för 0-1,5 åringar. Det hela beror på när Eli behagar vakna och hur vi lyckas tajma in mat och sovning.
 
Trevlig kväll på er!

2013 års första mobilbilder

Den 2013-01-08, kl 22:21:56
Filed in Foto - Mobilbilder , Vardagligt | Kommentarer: 3
 
Får tips om rolig sömnmätar-app och provar. Gick och lade mig strax efter midnatt. Gult visar att jag vaknar igen (Eli som äter och byts blöja), sen gör jag en kanondykning in i djupsömen och stannar där till halv sex då det visar lättsömn, men jag vet att jag är vaken och ger Eli nappen några gånger under morgonen. Uppstigning halv åtta. 85% effektiv sömn. Överraskande bra mätningar efter några dagars provande. Sleep time Alarm Clock (man kan ställa klockan så man vaknar i lättsömn = piggare)
 
 
Titta på allt babyfjun som växer ut nu! Mitt hår är på väg tillbaka! yay!
 
 
Eli knaprar rån (ett hänger i mungipan)
 
 
Eli börjar prova att sova på mage. Han har alltid vägrat täcke, det blir bara avsparkat.
 
 
Helt lyrisk över flingpaketet. Skit i leksaker va! Skulle ha slagit in flingpaketet i en julklapp kanske?
 
 
 
 

2012 års sista mobilbilder

Den 2013-01-08, kl 22:06:00
Filed in Foto - Mobilbilder | Kommentarer: 0
 
Ni som är vän med mig på FB kunde se i en av mina statusuppdateringar att Micke sa till mig att jag får äta hur mycket jag ville ur hans Paradisask. Sagt och gjort!
 
 
Vi åker upp till Älvsbyn över jul, far hem till Umeå och återvänder upp 2 dagar senare, bara jag och Eli. Eli provar då min gamla gåstol. Funkar fint! Och kul är det! Morfar filmar i vanlig ordning.
 
 
Banoffe-paj är så jäkla gott, jag tror jag dör nu. =)
 
 
Jag smuttar nöjt in det nya året med lite *nomnom* Bailey´s!
 
 

Göra schtaan och märkeskläder

Den 2013-01-06, kl 17:15:00
Filed in Tankar och Åsikter , Vardagligt | Kommentarer: 3
Jag, Eli och mamma for in till Piteå igår. Riktigt skönt att komma iväg lite. Det var heller inte mycket folk så det var också skönt. Det blev lite nya baströjor till mig och några reafynd till Eli. En röd body med tryck från cubus. En grön randig body och en röd/lila randig body med barbaskön och en haklapp från Åhlens. Hos mormor och morfar har han bara en sån där stel haklapp, som har funkat bra förut men nu vill han bara dra av den så han fick en mjuk nu istället. Hemma har han en i frotté som det står Eli på.
Lilleman fick även två par strumpbyxor från HM, ett par lila och ett par grå. Han fick även ett par tights från Villervalla, typ i regnbågens alla färger. Passar till allt tänkte jag. De har ju för övrigt så mysiga kläder i färgsprakande färger överlag.
 
Kläderna var i storlek 80 eller 74/80. Börjar räcka med kläder i de storlekarna. Fick ju två bodys i julklapp och nu 3 st till. Eventuellt 2-3 bodys till blir det väl innan jag drar ett streck.
 
Självklart blev det lite fika också på det hela.
 
Av nyfikenhet skulle jag sen kolla på villervallaplagget vars de är tillverkade nånstans men hittade ingen lapp som det stod något på. Skumt, sånt brukar ju alltid stå. Jag tänkte att de kanske var tillverkade i Europa eftersom kläderna ändå är så pass mycket dyrare än HM, Lindex etc. Fick googla det hela och såg att de tillverkas i "utvalda" fabriker i Kina och Indien. Jaha. Betalar jag för märket då eller? Kvalitén? Designen? Får Villervallas arbetare mer lön än H&Ms? Med tanke på att de tar upp till 100kr mer för en body. Jag skulle vilja ha en lista vad alla företag betalar, för min egen nyfikenhets skull
 
Visst förstår jag att kläder från de stora kedjorna är billiga av en anledning. Billig arbetskraft. Som sliter under tuffa förhållanden. Likadant med mina egna kläder. Vissa märken kostar mer, men kläderna håller sämre kvalité än billigaste märkets ibland.
 
En annan klädrelaterad sak. Det är kul att se vad som finns på reasnurrorna. Ibland om man har tur (som jag igår) så hittar man några fynd. Men för att citera min vän Simon: - Nämen, undra varför den hääär är på rea??!!! (sagt med mycket ironi). Det mesta av barnkläderna som hänger där är kläder med myycket volanger, rysch-pysch, fullt i knappar, hemska färgkombos. Ja man undrar om beställaren var blind som tog in kläderna från första början. Haha.
 
 
Bilder på dagens inköp:
 
 

Hastigt ändrade planer

Den 2013-01-04, kl 13:21:24
Filed in Vardagligt | Kommentarer: 1
Ja så det kan bli. Vi tuffade hem som planerat på annandagen. Alla tre fortfarande lite sjuka. Micke mest. Och sjukare blev han. Hostan som han hade haft i över 2 veckor redan var kvar och han hade även fått förkylningen som jag hade. Kunde det bli sämre? Dagen efter gick han iallafall till vårdcentralen och fick cocillana, hostmedicin med morfin i. Sakta under torsdagen kände han sig sämre och sa att jag och Eli borde ha stannat i Älvsbyn. Micke hade nu även fått Elis ögoninflammation. Så jag ringde hem och kollade samtidigt om det fanns biljetter för fredagen. Det fanns det. Vi kommer upp igen sa jag till mamma.
 
Micke åkte på lunginflammation och ögoninflammation, fick antibiotika också. Febern försvann men hostan var kvar. Collianan hjälpte bara i en timma efter intag. Några dagar senare hostade han upp den äckligaste blod och var-klumpen. For på sjukhuset och röntgade lungorna, som såg bra ut. Blodet kom från bihålorna. Tydligen har han akut bronkit (luftrörskatarr) också. Kanske var det det som bidrog till lunginflammationen. Väldigt svullen och röd i luftrören sa dom på sjukhuset.
 
Stackarn.
 
Medicineras för fullt. Har fått en starkare antibiotika som ska ha att större omfång. Och en kortisoninhalator. Idag är första dagen jag har kunnat prata med honom på typ en vecka. Har har ju bara hostat och tappat rösten. Sovit 4 timmar sammanhängande i sittande ställning. Typ längsta tiden på flera veckor. Men han säger att nu verkar det gå åt rätt håll. Vi hoppas på att få åka hem i början av nästa vecka.

Eli badpojke

Den 2013-01-04, kl 13:05:27
Filed in Eli 06-12 mån , Vardagligt | Kommentarer: 3
 
 
 
 
 
Har man inget badkar eller badbalja när man är på annan ort så fungerar en kattlåda lika bra som balja. Kattlådan köptes eftersom vi tog katterna med oss norrut över jul. Eli var en mycket nöjd kille i den. Det gick nästan inte att få kontakt med honom när han badade. Han var så inne i sitt plaskande och letande efter leksaker. När jag till slut lyfte över honom till en handduk blev han skitsur. Jag vill ju bada meeer!