En dag med mamma och pappa

 
Idag vi vart till Öppna Förskolan alla tre. Väldigt trevligt och nu var det ju ett tag sen sist. Varm välkommen känner man sig i alla fall av de mysiga pedagogerna! Eli jagade bollar, gick omkring (med stöd), tittade på allt och pratade ibland med andra barn som kom nära. Ska försöka gå lite oftare så han kommer ihåg vad det är för ställe vi besöker. Tack vare ytterligare ett rum ("blackboxen" som teaterföreningen använder som öp delar lokaler med) så märktes det inte hur många barn och vuxna som faktiskt var där. Vi avlägsnade oss strax före sångstunden eftersom den ligger på den tid som Eli sover sin förmiddagslur på. Om några månader kanske han orkar vara vaken och uppleva den med.
 
Har berättat för Eli att mormor kommer imorgon! Jag längtar i alla fall! Och på fredag kommer morfar! Mys! Då får du visa allt du har lärt dig lillgubben :)

Kommentarer
Postat av: Elin - 22år & vill bli mamma

Hejsan!
Jag & min väninna ska öppna en webshop snart för bebiskläder & just nu har vi en sida på facebook :) Våran fråga till dig är om du har lust att följa oss där? :)

Här är länken:

http://www.facebook.com/pages/%C3%84lskade-Baby-kl%C3%A4der-f%C3%B6r-de-minsta/282783861854888

2013-03-19 @ 21:07:01
URL: http://eluus.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback