En riktigt bra natt

Nu är det snart läggdags för mig känner jag, men tänkte först berätta om natten till idag.
 
Eli har alltid ätit på nätterna. Men nu senaste veckorna tycker jag ändå att det har minskat. Det går inte åt 2-3 flaskor utan det kunde gå åt bara en flaska eller mindre. Sen för en vecka sen var det inte ens en halv flaska så då tänkte jag att nu jäklar. Nu ska jag prova att inte ge honom. Bra projekt att ha när Micke jobbar natt så jag har full koll. 
 
Så i söndags eller måndags, så fick han inget efter 01 när han hade svårt att komma till ro. Natten efter fick han inget efter 23. Visst blev det en del gråt men jag gav han tutten om och om och om och om igen och höll handen. Han bökar på (vändar och vrider sig) men blir lugn när han får tutten men tar efter 2 sek ut den igen och börjar böka igen. Gnäller. Men det gav med sig efter ca 15 min. Oftast har han de här tillfällena runt 02 på natten. 
 
Och det har flutit på bra hela veckan. Han har inte ätit i princip någonting efter nattning som sker mellan någongång mellan 19.45-20.15. Så sådana fall bara en liten slurk nån timme efter.
 
Så till föregående natt. Flaska (välling 220ml) och nattning. Äter allt och somnar strax efter. Vill ha hjälp att hitta tutten runt halv tio, tio. Jag går och lägger mig elva, tänker att han vaknar nog som vanligt vid 02, antecknar i huvudet att jag ska byta blöjan då. 
 
Jag somnar.
 
Vaknar, tittar på klockan. 04.30!! Jisses! OMG! Byter blöja och somnar om. Eli vaknar till vid 06, jag ger tutten: snälla sooov liiiite längre tack. Stiger upp 07.
 
Skönt att få notera en (1) riktigt bra natt med 5 timmars oavbruten sömn när man har natten själv.

Kommentarer
Postat av: Emma

Skönt om han börjar sova hela nätter!! Man blir en helt annan människa:) men måste få fråga varför du byter blöja på natten?

Svar: för att de är superfulla med kiss, haha. Och blir det för fullt så läcker det. Det har hänt måååånga gånger!
Sara Rönnholm

2013-03-16 @ 22:57:33
URL: http://ouzzo.blogg.se
Postat av: Myra

Oj vad bortskämd jag är då! Min dotter har sovit hela nätter (20-07) från 4½ månad och innan dess vaknade hon en gång för käk vid 03. Blir ju nervös inför att skaffa barn nummer två, kanske hen blir en nattätare :)

Svar: Grrr! Haha. Nästa gång blir det tvärtom. Jag får en sovare och du en ätare. Fast jag ska inte klaga, det kunde ha vart timmar av evigt vaggande mitt i natten också.
Sara Rönnholm

2013-04-18 @ 21:57:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback