Härligt veckoslut

Mamma kom med tåget på onsdag eftermiddag. På torsdag hängde vi på stan typ hela dagen. Käkade på Subway och gick i affärer. Fikade på Station gjorde vi också. Mums mums. Spanade in min födelsedagspresent som mamma avslöjade lite i förväg. Sjukt peppad är jag, men jag får vackert vänta i 3 veckor till. 
 
På fredag eftermiddag dök även pappa upp och vi käkade gott allihopa här hemma. Under lördagen rantade vi tre + Eli runt uppe på Ersboda.
 
Bildbevis:
 
 
1. Eli på Coop
2. Eli på Frasses
3. Eli på Barnens Hus
4. Eli på Barnens Hus tittar ut genom fönstret
 
Intersport, Babyproffsen, Stadium, Kappahl, Jula och NetonNet hann vi också med. 
 
Eli chockade mig genom att äta en 8-månaders matburk på Frasses. Tänkte att, va fan, jag provar och ser ifall han vill ha. Och nu jäklar. Slurp sa det och fort upp med efterrätten innan han var nöjd. Även idag åt han en burk här hemma. Otroligt så glad man blir när han äter! Nu kanske man får variera måltiderna lite. Hoppas det håller i sig!
 
Eh jo, vars var jag.
 
Lördagkväll fick jag och Micke lite tid för oss själva. Så vi gick på bio och såg Django Unchained. Mycket bra film! I sann Tarantino-anda var det mycket våld och blod men också humor och väldigt mycket allvar. Många lager, verkligen. En viss bitter eftersmak lämnar den efter sig samtidigt som jag tänker på en scen som fick mig att garva ihjäl mig. Toppenfilm!!
 
Avslutar helgen med en bild på Eli och hans mormor! <3
  

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback