Tankar om Eli's rum

Så snart vi har tömt det sista rummet på alla flyttkartonger ska det bli Eli's egna rum. Så skojigt och mysigt att få sätta tänderna i det och skapa hans lilla näste. Funderar en del på vad jag vill ha i hans rum och tänkte att jag kan ju förmedla lite tankar nu såhär innan juletider. *host host*
 
Eli har en liten lekssaksspis men inga tillbehör till den, så lite köksutrustning och mat vore inte dumt. Lite barnvänligt "porslin" så han kan bjuda på lite nylagat till oss sen. Själv är jag sugen på att virka lite bakverk och smått och gott (när jag nu ska hinna det.. =P )
 
Böcker, fler böcker. Inga berättelser om prinsar och prinsessor eller liknande. Usch och blä, mossiga stereotypa könsideal vill vi undvika här hemma. Roliga, tänkvärda, charmiga, spännande barnböcker tack.
 
Gosedjur och dockor skulle behövas, vi har plundrat Duplolådan hos mormor och morfar och däri var det måånga bilar, så överskott på rullande saker har vi. Oj vad jag och min lillebror har tävlat med de där bilarna. Så lite mer figurer av olika slag vore inte så dumt.
 
Någon kväll framöver, efter att rummet är tömt, ska jag äntligen få börja sy i det underbara uggletyget som ska bli till gardiner, kanske ett par kuddar om det blir något över, eller åtminstone några tygbokstäver borde jag kunna få ut av resterna.
 
Möbler ska han väl få fler av, men det hinns. Nu är vi ju som sagt på plats så man behöver inte ha bråttom :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback