Snart slut på andra terminen och sommarjobb

Den 2014-04-22, kl 13:05:30
Filed in Jobb och Studier | Kommentarer: 0
Sista kursen för terminen. Är inne i rapportskrivandet. Har varit på praktik och observerat en hälsocentral här i stan. Ingen jobbpraktik alltså, men en inblick på en arbetsplats och verksahemt. Alla skulle ha den möjligheten att få stå på den andra sidan bland personal och inte som patient. Denna var privatägd dessutom, vilket var extra intressant. 
 
Har kommit igång med skrivandet idag. Vill bli klar så fort som möjligt med det mesta så jag kan finslipa en extra gång innan inlämningsdatumet som är i juni. Klart = ledig! Vore inte dumt med några veckors ledighet innan jag påbörjar inskolningen på mitt sommarjobb efter midsommar.
 
Ska arbeta administrativt på Barn4 på NUS i sommar vilket känns väldigt bra. Får inget jobb som läkarsekreterare än eftersom jag inte läst terminologin, men jag vet att jobb i princip väntar på en när det väl är inläst. Vilken lyx!

Klippt var det här!

Den 2014-04-13, kl 19:40:10
Filed in Eli 18-24 mån , Vardagligt | Kommentarer: 0
 
 
Igår och idag åkte hårtrimmern fram och det långa håret föll till golvet. Andra gången i hans snart två-åriga liv som vi kapar det axellånga håret, inga problem med hårväxten i alla fall. Vi kallar det sommarkort. Till hösten och vintern kan det gärna få bli långt igen och värma lite extra runt huvudet. Sen kan han bestämma själv om han vill ha långt eller kort. Långt som mamma eller kort som pappa. Kanske mamma går crazy nån dag blir korthårig? Nä, finns nog inte på kartan. Tror jag drar en gräns vid side-cut. 

På besök hos andra

Den 2014-04-02, kl 21:26:00
Filed in Eli 18-24 mån , Vardagligt | Kommentarer: 2
 
 
 
Idag stängde förskolan redan kl 13 så jag hämtade upp Eli halv ett och vi tog bussen ner till stan och promenerade vidare till Karin och Ella. Eli käkade lite lunch och senare en riktigt mumsig kladdkaka. Mamman var inte sen att haka på den sistnämnda. Kameran fanns medtagen i väskan så jag fotade lite portätt på lilla Ella.
 
Eli lekte tittut i soffan medan jag låg med kameran på golvet. Han passade även på att prova Ellas gåstol, vilket var rätt så skoj. Mindre roligt när Ella ska krocka i honom när hon är förare i den. Haha. Mot slutet tillät Eli henne att få vara lite nära också, annars är Eli väldigt mån om sitt personliga utrymme, främst bland andra barn.