Balkongbus i värmen

           
 
Denna värme alltså. Fick vi återhämta oss några få dagar innan den kröp upp över 26 grader igen. Tack och lov är det inte +30 i alla fall. Jag längtar till hösten, eller åtminstone svalare temperaturer så man kan bli en människa igen. Jobba med något som har varit nytt för en, komma hem till värmen inomhus, sova lite halvtaskigt och vara gravid är ingen hit. Jag har ingen energi. Vill helst bara sitta i soffan och inte röra mig en millimeter. 
 
Vi har dock ändå tagit oss ut vissa kvällar då det är lite svalare. Promenad till affärn eller blåbärsplockning i skogen duger fint. 
 
Eli sover nu fjärde natten i eget rum i sin barnsäng. Han sover bra under nätterna i den men han vaknar lite tidigare än vanligt. Klart, vi är ju inte i rummet och säger att han ska sova lite till innan han hinner piggna till. En liten omställning för honom som verkar gå ganska bra. Däremot äter han som en kratta om dagarna nu. Ont i halsen? Värmen? Frustrerande! För i övrigt är han ju som vanligt, glad, leker busar, gör alla behov. Men denna mat.... gaaah! Knappt ens gosaker går ner i större mängder just nu. Skulle det inte vända snart får vi ju nästan fara och göra en liten koll för säkerhetsskull, eller åtminstone för att höra att det inte är något märkvärdigt alls.
 
Mer då? Besök från Elis nya dagis idag. Nu börjar inskolningen på Tomtebo gård dra igång. Imorgon ska Eli och Micke dit och hänga några timmar och så ska vi göra denna vecka och nästa så får vi se hur det blir sen. Själv har jag bara tre arbetsdagar kvar innan mitt semestervick är slut. Sen blir det VILA, barnmorskebesök, inskolning med Eli och förberedelser inför tredje terminen. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback