Inskolning på nya förskolan

 
Inskolningen på nya förskolan har verkligen gått superbra. Det märks verkligen att Eli trivs. Inga tårar att tala om alls. Han vill verkligen gå in och leka såfort man har tagit av honom skorna. Vinkar glatt genom fönstret. Han sover dagsvilan ute i vagn utan problem. Vi har ju aldrig haft honom sovande i vagn här hemma eftersom han aldrig har somnat i sin vagn om den inte har rört sig. Nuförtiden somnar han bara i vagnen om han är riktigt riktigt trött om vi är på promenad eller så. 
 
Micke var med han förra veckan under tre dagar och denna vecka har jag lämnat och hämtat. Vid första hämtningen tog Eli min hand och ledde mig in för att fortsätta leka med honom. Frågade om vi skulle gå och ta på skorna. Neeeeej, blev svaret. På tredje försöket kände han sig färdig och vi kunde lämna dagiset. 
 
Han ska få vara några korta dagar per vecka till min skola börjar för att det inte ska bli flera veckors avbrott. Sedan blir det nog dagar mellan 7.30-14.00 ungefär. Helt beroende på hur mycket skolarbete jag har. Den första kursen kommer att vara intensiv vet vi redan på förhand. 
 
 
 
Förra veckan på våran gårds lekplats. Det finns mycket leksaker ute som andra har lämnat/glömt där. Inte så dumt ibland. Den här traktorn har enligt grannar stått där i flera år. Vilket märks så ratt och annat är trasigt på den, men det hindrar ju inte Eli att sitta på den i alla fall. 
 
 
Mistra sitter och stirrar på våran nya diskmaskin som går sin första tur. Gode så fokuserad.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback