Hejdå 2013, välkommen 2014

Oj vad svårt det är att minnas allt som händer på ett år. Tur att man har ett bloggarkiv att kika in i när minnet tryter. Dock har jag ju varit lite mer och mindre aktiv under det gågna året.
 
Kan ju säga att vi inledde året på sämsta tänkbara sätt. Micke hade lunginflammation, ögoninflammation och akut bronkit. Jag och Eli hade flytt upp till Älvsbyn och firade därför in 2013 i norrbotten. Eli var nästan 8 månader, en liten plutt helt enkelt. Herregud han började just sitta ordentligt och käkade fortfarande ersättning.
 
I januari klämde vi även in lite rejäl vinterkräksjuka med ambulans och sjukhusbesök med övernattning som följd. Förstå min skräck när Eli blev magsjuk nu i början av december, tack o lov blev det lindrigt.
 
I februari inträffade årets sorgligaste händelse. Vår vackra katt Alesta blev sjuk och dog inom ett dygn utan att vi kunde göra något.
 
Micke fyllde 40 och jag fyllde 26.
 
Under vintern och våren hade jag många olika virkprojekt och senare syprojekt och tillbringade även kvällarna med att plugga inför högskoleprovet som jag skulle skriva i april. Jag hade nämnligen bestämt mig för att söka in till ett program på distans på univeristetet. Skrev provet för att mitt senaste provresultat hade hunnit bli för gammalt. Sökte in och kom in. Sa upp mig från taxi helt och hållet. Micke fick fast anställning som personlig assistent och avancerade även upp till arbetsledare.
 
På resfronten blev det resor upp till mamma och pappa men även en tripp till Märsta. Eli fick flyga för första gången. Vi tog även med oss Enika. Jag och hon gjorde Stockolm två gånger under vistelsen i söder.
I juli lämnade vi Eli här hemma med mormor och morfar och tog färjan över till Finland för att gå på bröllop. En riktigt härlig resa med egentid för mig och Micke som var guld värd. Jag fotade även porträtt på brudparet och fick till och med betalt.
 
Eli har under året vuxit och utvecklats. Hans ettårsdag och dagarna runt ettårsdagen värmer i minnet. Full lägenhet med vänner och släkt från nära och långt ifrån. Ca en månad före ettårsdagen började Eli att gå sina första steg och nu är det svårt att tro att han har gjort annat. Börjat på förskola han också gjort.
 
Vardagslivet drog gång med förskola, studier och jobb under hösten för vår lilla familj. Vi flyttade i november till en lägenhet med 5 rum och kök efter mycket om och men. Jag och Micke firade två år som gifta. Eller ja, vi tänkte fira men har inte hunnit än.
 
En annan mycket rolig händelse var att Eli fick en liten tremänning vid namn Alfons den 11 decemeber.
 
Jag har säkert i vanlig ordning glömt både ditt och datt, men detta var 2013 i grova drag.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback