9 månader

 
Idag blir Edina 9 månader gammal och vi bockar av ännu en milstolpe. Nu har du varit ute i världen lika länge som du bodde i min mage. Senaste veckan har du verkligen tagit i ett språng i utveckligen. Bara någon dag efter förra inlägget började du ställa dig upp mot saker, så nu springer jag bakom och vaktar hela tiden. 
 
Till skillnad från Eli är du mycket bra på att äta. Du vägrar inte skeden med maten jag lagar. Än så länge är det rätt så slät/mosad mat. Du hanterar inte bitar så bra än. Ersättning får du en gång på förmiddagen,ev en gång på eftermiddagen och i sängen vid nattning. Vid de två första tillfällena är det bara ca 90-120 ml och vid nattningen är det 180 ml. Dagarna börjar någon gång mellan 06.00 och 07.00. Ibland kan du slå till med 07.30. Läggning sker vi 19.30. Ibland somnar du på en gång eller strax efter 20. Sedan du var 7½ månad sover du hela nätter. Däremot på dagarna har inga längre vilor och har aldrig haft. Många korta sovstunder är det som gäller. 3-4 gånger. Sover du på någon av oss om vi har tid till det så blir stunderna längre. 
 
Den bästa du vet är katten. VARJE gång du ser henne blir du så ivrig och ska till Mistra och peta och dra i pälsen. Vad gör Mistra? Lägger sig ner. Dumkatt. Eli levde ju med två kissar under sitt första år och var rätt så obrydd om dem. Eli är ju såklart rolig att haka på och se vad han pysslar med. Hans leksaker är alltid roliga.
 
Två tänder. 74/80 i kläder. 
 

Kommentarer
Postat av: josefineklashed.webblogg.se

Ååååh vilken härlig bild!

Svar: Åh tack så mycket :)
Sara Rönnholm

2016-02-27 @ 16:07:29
URL: http://josefineklashed.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback