En lördag

 
Före lunch gick vi allihopa ut en sväng ner till sjön med siktet inställt på äventyrlekparken, men vägen dit är ju full av små stopp. Klart en måste inspektera vattenpölar och kasta sten i sjön. Det sistnämnda tycks vara en evighetslek.
 
Efter lunch tog vi bussen ner till stan. Mycket folk i farten eftersom det är Pride i helgen. Fina regnbågsfärgade flaggor överallt! Vi missade pridetåget men såg många utsmyckade människor. Härlig stämning. Vi styrde stegen mot biblioteket och för första gången har jag nu satt min fot inuti Väven, det enorma bygget som ligger vid älven. Barnavdelningen var verkligen jättefin med pysselrum och matrum för familjen. Många soffor och stolar att sitta på och läsa tillsammans. Vi hängde där tills strax innan stängning och lånade hem lite böcker.
 
Magarna kurrade så innan hemfärd tog vi var sin pizza på Ronyas. Otroligt gott. Min favoritpizza med banan och curry är absolut godast där. I väntan på bussen sedan så skyndade vi in på hemmakväll och lastade lite lösviktsgodis. Eli slurpade nöjt på en klubba han fått på pizzerian. 
 
Barnen slocknade runt åtta så då tog vi vuxna godispåsarna och landade i soffan framför Atleterna.

Kommentarer
Postat av: Karin

Vilken härlig dag och så fina bilder!! :)

Svar: Riktigt härligt! Jag ser att ni också var i farten på stan :)
Sara Rönnholm

2015-09-19 @ 23:06:24
URL: http://tjofftjoff.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback